PR Tea – o cană de PR cu un profesionist

Avatar PR TeaPR Tea de Iași, proiectul bianual organizat de PRIME Iași, ajunge la cea de-a XII – a ediție. Evenimentul va avea loc pe data de 3 decembrie la librăria Cărturești din cadrul Palas Mall, începând cu ora 18:00. Concretizându-se ca o întâlnire informală între studenți și un specialist în domeniu, PR Tea de Iași le oferă participanților posibilitatea de a-și completa cunoștințele. Având posibilitatea să interacționeze cu speaker-ul aceștia își pot clarifica nelămuririle și pot învăța din experiența meritorie a invitatului.

Tema acestei ediții, Designul produselor publicitare, va fi dezbătută de către Adrian Serghie – fotograf, graphic designer și ilustrator. Astfel, pentru toți pasionații de publicitate care își doresc să afle cât mai multe despre design, evenimentul reprezintă posibilitatea de a descoperi ce se ascunde în spatele unui produs, drumul creativ de la idee la concept și cum se întâmplă asta în cadrul unei echipe care trebuie să creeze o legătură între un brand și consumatori. Cum acesta trebuie să fie o persoană, designul reprezintă hainele pe care le poartă, gesturile și nuanțele care contează atât de mult pentru consumator. Pentru că domeniul designului este unul destul de vast, iar noi venim să îi ajutăm direct pe studenți, vom încerca să răspundem nelămuririlor pe care le au.

Prin urmare, înscrierea în proiect se face pe  baza unui formular, iar cele mai bune întrebări vor fi selectate în limita celor 30 de locuri pe care le putem acoperi. Dacă ești interesat și vrei să afli cât mai multe despre Designul produselor publicitare de la Adrian Serghie, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul și să ne convingi printr-o întrebare foarte bună.

Așa cum te-am obișnuit, vom  învăța  de  la un specialist în domeniu lucruri utile și ne vom bucura de pasiunea pentru publicitate și design într-un spațiu informal, cu iz de cultură și poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.