Cu ce angajatori de poti intalni doar la targul de cariere Angajatori de TOP Iasi ?

Web
Click pentru a vedea afișul

Cu ce se diferentiaza Angajatori de TOP cel mai mare eveniment de cariera dedicat studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti din Romania, aflat, in Iasi, la cea de-a 4-a editie?

Prin faptul ca doar in cadrul Angajatori de TOP Iasi te poti intalni cu companii de prestigiu, unele pentru prima data in capitala Moldovei, altele care vin din strainatate sa cunoasca profesionisti din Iasi, iar altele care ofera locuri de munca in toata tara, precum:

  • Infosys – una dintre cele mai mari companii din domeniul outsoucing-ului, vine din Polonia si pune la dispozitie participantilor job-uri din diverse arii de specialitate: Finante (Data Analyst, Finance&Accounting Officer, Price Publication Administrator, Tax Accountant), IT&C (VBA Specialist) si Customer Support (Franceza, Germana, Olandeza, Italiana s.a.).
  • ArcelorMittal – cel mai mare producator de otel din lume, cu o prezenta in 60 de tari – ofera joburi atat in domeniul ingineriei (Inginer automatist, Inginer electromecanic, Inginer Hidraulist, Inginer electric etc), cat si in domeniul IT&C (Programator, Administrator baze de date, Inginer sistem informatic).
  • BCR incurajeaza tinerii cu profil economic sa obtina pozitii de Consilier Consilier Client Retail si Consilier Client Zona Rapida.
  • TRW Airbag Systems – companie cu sediul in Roman ce face parte din grupul TRW Automotive Holdings – se afla in cautare de Production Engineer, Logistic Planner si Manufacturing Leader.
  • Thales – unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de automatizari feroviare – este in cautare de specialisti in Bucuresti pentru urmatoarele pozitii din domeniul IT si inginerie: Quality Assurance Specialist, Java Software Development Engineer, Validation Engineer, Hardware Design Engineer etc.

Iata cateva workshop-uri gratuite din cadrul evenimentului care pot fi de interes pentru tine si la care te poti inscrie pe Hipo.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published.