Conferința de lansare a proiectului „Facilitarea inserției pe piața muncii a viitorilor absolvenți de chimie”

E.CECA S.R.L. împreună cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Development Projects and Strategies S.R.L. organizează Conferința de lansare a proiectului „Facilitarea inserției pe piața muncii a viitorilor absolvenți de chimie”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul va avea loc miercuri, 3 septembrie 2014, începând cu orele 12.00, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – corp A, Sala Ferdinand.

Principalul obiectiv al proiectul este crearea unui cadru optim pentru deprinderea abilităților necesare lucrului în echipă, comunicării și relaționării, spiritului organizatoric și adaptarea cât mai rapidă la cerințele pieței muncii pentru cei 360 de beneficiari, studenți ai Facultății de Chimie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Cele mai reprezentative activități din cadrul proiectului includ:

  • Consilierea și orientarea studenților din grupul țintă, pe o perioadă de 8 luni, de către specialiști în domeniu prin seminarii tematice;
  • Participarea la stagii de practică a studenților în organizații partenere timp de 2 luni, perioadă care se va finaliza cu obținerea unui atestat de practică industrială;
  • Schimb de experiență și bune practici privind activitățile desfășurate în cadrul proiectului.

Proiectul contribuie la realizarea obiectivelor Uniunii Europene prin programul POS-DRU 2007-2013 oferind studenților, viitori absolvenți, suportul necesar integrării rapide pe piața muncii prin intermediul stagiilor de pregătire, consiliere și orientare profesională.

Click aici pentru a vizualiza agenda preliminara a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.