Gala ELSA Iași – o sărbătoare pentru comunitatea studenților la Drept

ELSA IasiELSA Iaşi (Asociația Europeană a Studenților în Drept) a lansat saptamâna trecută, primul număr al revistei „La Force Majeure”. Lansarea a avut loc în cadrul Galei ELSA Iași, eveniment care a marcat încheierea cu succes a unui an cu totul deosebit pentru asociaţie.

Revista „La Force Majeure”, este destinată în special studenţilor la Drept care promovează dorinţa unor tineri începători de a se afirma, dar şi setea de cunoaştere a tot ce este legat de domeniul juridic. Publicaţia este una legată de realitate, cu componente pragmatice şi are în prim plan, figuri şi obiecte emblematice din domeniul juridic.

Începând cu mesajele despre aportul ELSA în dezvoltarea personală a celor opt membri din actuala conducere ELSA Iași, continuând cu prezentarea evenimentelor pe care ELSA Iași le realizează și oportunități pe care actuala rețea ELSA Internațional cuprinzând la ora actuală peste 38.000 de membri din peste 40 de țări și 200 de universități le oferă – primul număr al revistei nu este altceva decât transpunerea în format fizic și electronic a activității Asociației Europene a Studenților în Drept – ELSA Iași din anul universitar 2012/2013.

Mai mult, secțiunea ce cuprinde interviuri cu personalități importante din lumea juridică ieșeană și națională precum dl. prof. univ. dr. Tudorel Toader, dl. prof. univ. dr. Valerius Ciucă, dl. av. Ionel Nechita sau dl. jud. Narcis Stoica Violin, a fost una din cele mai atractive pentru studenți și cititori. Mai multe detalii pot fi obținute accesând varianta electronică a revistei ELSA Iași, AICI.

„La Force Majeure” a apărut din dorinţa de a întregi „puzzle-ul” unui an de excepţie pentru ELSA Iași. Cu multă dorinţa de implicare şi cu ajutorul unor persoane deosebite, asociaţia a reuşit să treacă pe listă numeroase evenimente şi proiecte reuşite, toate lucrate cu drag de şi pentru studenţii Facultăţilor de Drept.

Evenimentul de lansare a avut loc la Hotel Bellaria fiind un prilej atât de lansare a revistei „La Force Majeure” precum și unul de a mulțumi tuturor celor care în decursul acestui an au sprijinit colectivul studenților din ELSA Iași. Astfel, la Gala ELSA Iași au luat parte membrii asociației dar și cadre didactice, colaboratori, sau parteneri ai asociației.

Leave a Reply

Your email address will not be published.