A patra ediţie team ADventure

 

 

 

 

În perioada 19 octombrie – 15 noiembrie 2011, PRIME Iaşi invită studenţii pasionaţi de PR şi Publicitate să participe la Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice team ADventure.

 

Proiectul a fost conceput pentru a crea o legatură între mediul academic şi cel economic, fiind structurat pe 3 secţiuni: Lansarea festivalului – 19 octombrie, Conferinţa – 3 noiembrie şi Gala de premiere, care va avea loc pe 15 noiembrie.

Beneficiarii proiectului sunt în primul rând studenţii, care la această ediţie sunt invitaţi să stea Faţă în Faţă cu PR-ul şi Publicitatea şi cărora li se oferă posibilitatea să îşi dezvolte abilităţile profesionale, lucrând pe studii de caz reale.

Cele nouă echipe a câte patru membri, vor avea de rezolvat un brief oferit de firmele partenere de anul acesta: Fabrica de ambalaje EXONIA, al cărei studiu de caz constă în comunicarea rebrandingului companiei Reklama Shop, agenţia ICAR TOURS care doreşte realizarea unei campanii de repoziţionare a agenţiei, precum şi Grupul EDUCATIVA, studiul de caz oferit fiind realizarea unei campanii de publicitate.

Mai multe informaţii despre eveniment, condiţiile de înscriere şi regulament se găsesc pe www.primeiasi.ro/teamadventure.

 

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România. PRIME România este afiliată la PRIME – Asociaţia Europeană a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.