Suporting 2011

În data de 24 mai 2011, ora 18.00 la Sala Polivalentă Iași, Asociaţia Studenţilor din Domeniul Marketingului organizează evenimentul caritabil „Suporting 2011”. Sub sloganul „Prindem profesorii în offside”, evenimentul reuneşte, într-un meci de fotbal, studenţii şi profesorii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Evenimentul, ajuns la cea de-a patra ediţie, îşi propune să adune un număr cât mai mare de spectatori pentru a ajuta Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineret „Don Bosco” să ofere un sprijin cât mai solid copiilor participanţi la program. Centrul de resurse pentru copii şi tineret “Don Bosco” face parte dintr-o organizaţie non-guvernamentală Caritas Iaşi ce funcţionează din anul 1992, este patronată de Biserica Catolică şi membră a Caritas România şi Caritas Internaţional.

 

În afara meciului de fotbal, spectatorii evenimentului vor putea participa, în timpul pauzei dintre cele două reprize, la diverse concursuri cu premii, concursuri la care aceştia vor dovedi diferite abilităţi şi aptitudini.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet, preţul acestuia fiind de 5, 10, 20 sau 30 de lei, în funcţie de disponibilitatea financiară a fiecăruia. Bilete pot fi cumpărate fie de la standul asdMARK, de la parterul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, fie de la intrare, înaintea începerii evenimentului.

Asociaţia Studenţilor din Domeniul Marketingului este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, înfiinţată în anul 2006 de către un grup de studenţi de la specializarea Marketing a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi. În prezent, asociaţia derulează proiecte în special pentru studenţii specializării marketing, însa proiectul „Suporting” este realizat pentru ajutorarea copiilor din diverse centre specializate şi pentru conştientizarea nevoii acestor tipuri de acţiuni caritabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.