Cui poţi reclama abuzurile

 

Eşti student şi consideri că ai fost victima unui abuz? Poţi contacta DNA-ul studenţesc la numarul 0755 508 304, pe adresa de e-mail dna@unsr.ro sau poti trimite o reclamatie completând formularul de aici.

DNA-ul Studenţesc este un proiect început în 2006 care are drept scop reducerea corupţiei din mediul universitar. Este realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi cu Consiliul Naţional al Rectorilor.


3 Comentarii la "Cui poţi reclama abuzurile"

  1. Qazcv   28/09/2009 at 10:36 am

    Coruptia din mediul universitar trebuie redusa incepand cu varful piramidei, nu cu noi studentii. Personal am vazut cum o casiera dintr-un camin din Codrescu, in ziua de cazari a masteranzilor si cazurilor sociale/medicale a facut o „programare” cu un baiat ce se afla in comisia de cazare pentru data de 29, adica la recazari. Regret ca ar fi fost prea evident sa scot telefonul sa filmez si astfel i-as fi intimidat. Eu sunt un masterand, fara camin, fara apartament – pentru ca l-am cedat in urma greselii unui „destept” care nu a afisat ce lista trebuia la cazari, si crezand ca am primit loc de cazare, mi-am cedat locul din apartament. Multumesc astfel universitatii pentru tot sprijinul care mi-l acorda la inceput de an universitar….si ma **** pe toata organizarea facultatii de filosofie si pe capacitatea lor de a respecta orice data afisata oficial. Prieteni, treceti Carpatii, parasiti Moldova

  2. real   06/10/2009 at 12:43 pm

    universitate de rahat care nu asigura nici macar cazare studentilor…numai datorita noua traiti..fomistilor

  3. admin   07/10/2009 at 10:06 am

    Da, Oxfordul, nici ei nu asigura cazare tuturor studentilor… Universitate de r**** … si am auzit ca si Princeton… si mai sunt :-< Grea viata... si in plus, daca mai folosesti limbaj din asta, mai esti si dat afara... cum ziceam... greu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.