Insitutul Francez din Bucureşti recrutează

franta

Institutul Francez din Bucureşti recrutează ‘Responsabil(ă) însarcinat cu funcţionarea Spaţiului CampusFrance’ la Bucureşti.

Agenţia CampusFrance are ca obiectiv promovarea  ofertelor de formare în învăţământul  superior francez şi dispune de optzeci de « Spaţii  CampusFrance» în toată lumea. Pe langă o bună cunoaştere a sistemelor de învăţământ superior francez şi român, pentru acest post se solicită o mare  disponibilitate pentru mobilitate : deplasări pentru  diferite  saloane,  forumuri şi numeroase intervenţii (conferinţe, mese rotunde, ateliere etc) în universităţi şi licee din ţară, cât şi aptitudini în relaţionarea cu studenţii/elevii : monitorizarea studenţilor/elevilor de la obţinerea de informaţii referitoare la studiile în Franţa până la plecarea lor in Franţa.

Persoana care va fi recrutată pentru acest post va trebui să efectueze un stagiu de pregătire la Paris pentru a se familiariza cu serviciile propuse de Agenţia CampusFrance.

Candidaţii  sunt rugaţi să transmită ataşatului de cooperare universitară şi ştiinţifică,  pe adresa Michel.Farine@diplomatie.gouv.fr :

  • un CV actualizat şi o fotografie, precum şi adresa şi coordonatele electronice şi numărul de telefon;
  • o copie a actului de identitate şi un document care să ateste domiciliul în Romania;
  • o scrisoare de motivaţie redactată în limba franceză;
  • eventuale documente care să ateste locurile de muncă anterioare avute în domeniul cultural;
  • eventuale scrisori de recomandare.

Aceste documente trebuie să ajungă până  vineri, 28 august 2009. O confirmare de primire va fi trimisă după recepţionarea documentelor. Candidaţii vor fi informaţi în scris înainte de data de vineri, 4 septembrie 2009, asupra deciziei pe care o va lua conducerea  în vederea unei întrevederi.


Pentru mai multe informaţii poţi lua legătura cu
Ana-Maria BOGHEAN,
Association des Etudiants Francophones de Iasi
www.asfi.ro
Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania
www.anosr.ro
www.esib.org
E-mail: anne_boghean@asfi.ro, anne_a_m@yahoo.com
Tel.: (+40) 727 71 24 75 / (+40) 747 50 73 94

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.