Arată că iubeşti natura şi câştigi premii de peste 10.000 RON

Sub sloganul „Ai sînge verde? Arată-ne cum îţi bate inima pentru natură şi te premiem!” Asociaţia “Tinerii Ecologi Români din Iaşi” – T.E.R.IS şi Asociaţia “Mai Bine” lansează luni, 6 aprilie 2009, un concurs de mediu, ca parte componentă a celei de-a treia ediţii a campaniei IaŞi Reciclează.

Perioada de desfăşurare a concursului este de şase săptămâni în intervalul 6 aprilie – 17 mai 2009. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 1 iunie 2009 pe site-ul www.iasirecicleaza.ro. Vor fi acordate 12 premii, câte 3 premii pentru fiecare categorie. Premiile constau în biciclete, cursuri de limbi străine, cărţi şi produse ecologice. Valoarea totală a premiilor depăşeşte suma de 10 000 lei.

Concursul se adresează tuturor elevilor şi studenţilor din judeţul Iaşi, cuprinzând patru categorii diferite în funcţie de forma de învăţământ în care sunt înscrişi participanţii, după cum urmează: concurs de desene pentru elevii din ciclul primar, concurs de opere literare pentru elevii de gimnaziu, concurs de fotografie pentru liceeni şi concurs de proiecte de mediu pentru studenţi. Temele concursului pot fi vizualizate pe pagina web a proiectului www.iasirecicleaza.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.