Talk with Conduent România: „Viața emotională în pandemie – Cum să ne păstrăm ritmul?”

Dacă vrei să afli cum poți depăși din punct de vedere emoțional efectele pandemiei și provocările unei lumi în schimbare, dar și cum îți poți păstra echilibrul și ritmul cu care te-ai obișnuit, vino alături de noi la o nouă întâlnire din seria Talk with Conduent România, un proiect de învățare și dialog adresat studenților și tinerilor profesioniști.

Vom discuta despre impactul psihologic al pandemiei și despre sunt consecințele pentru bunăstarea noastră emoțională. Chiar dacă nu suntem întru totul conștienți, lucrurile pe care le avem în minte influențează hotărâtor felul în care ne simțim, iar apoi felul în care ne comportăm și reușitele noastre.

Află cum îți poți păstra echillibrul emoțional într-o lume pe (centri)fugă

Pe 10 martie, începând cu ora 15:00, ai ocazia să te întâlnești online cu Nicoleta Firica și Adrian Munteanu, pentru a afla cum îți poți gestiona mai ușor emoțiile într-o lume în continuă schimbare și cum te poți echilibra, depășind blocajele și accesând resursele emoționale, care te susțin.

  • Nicoleta Firica este Global Learning Services Analyst în cadrul Conduent și va vorbi despre Viața emotională în pandemie: O poveste despre pierdere și bucurie.

 

  • Adrian Munteanu este Trainer în Programare Neuro-Lingvistică & Hipnoză și Mindhacker pentru profesioniști și va vorbi despre Rezistență, pace și cadență: Cum ne păstrăm ritmul într-o lume pe (centri)fugă.

Pentru a te înscrie, accesează următorul link: https://bit.ly/3urAlnl

***

Proiectul Talk with Conduent România este realizat în colaborare cu Biroul Alumni și inserție pe piața muncii din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.