Traininguri online gratuite pentru studenți – Februarie 2021

În perioada 17-25 Februarie 2021, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri online menite să-ți deschidă drumul spre o carieră.

Dă start carierei tale de succes alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura dezvoltării personale.

Definește-ți viitorul alături de noi!

Trainingurile online gratuite la care te poți înscrie în luna Februarie 2021 sunt:

  • Managementul timpului– (Miercuri, 17.02.2021, ora 14.00) – dacă vrei să afli detalii legate despre managementul timpului și strategii pentru o gestiune mai bună a lui, hai la training.
  • Cum să te împrietenești cu frica – (Joi, 18.02.2021, ora 14.00)
  • Tehnologie pentru studenție – (Joi, 25.02.2021, ora 14.00) – te ajută să afli cum poți să folosești anumite software-uri astfel încât să te organizezi mai bine, cum să comunici mai ușor cu grupa ta și cum să lucrezi colaborativ online.

Înscrierile se fac la adresa:  bit.ly/traininguriSSAfeb21

Trainingurile vor avea loc online. Datele de acces vor fi comunicate participanților prin e-mail.

Nu uita să dai LikeLove and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală: facebook.com/servicii.studentiUAIC