Întâlnește-te la ceai cu un profesionist

La ceai cu un profesionist - mai 2017 - DSSA din UAIC

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră și Plasament din cadrul Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA din UAIC), te invită miercuri, 31 mai 2017, La ceai cu un profesionist!

Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Proiectele derulate de CIPO – parte a Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți din UAIC – în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul „La un ceai cu un profesionist” facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Profesioniștii cu care vei sta la un ceai în cadrul acestei ediții sunt amintiți mai jos, iar poveștile acestora vor apărea treptat zilele următoare și pot fi citite dacă accesezi linkurile:

Diana TEODORESCU – Psihoterapeut, Psychology Center
Georgiana VIERU – Coordonator Departament de PR și Fundraising, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Iași
Mari MARCU – Membru fondator, Orientat
Costi ACIOBĂNIȚEI (ALUPOAIE) – Co-founder/marketing Manager, Creatoria și Challenge Rooms
Tudor GÂNDU – HR Manager @Optymyze

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești AICI sau la sfârșitul fiecărei povești.

Ne găsești și pe facebook/DSSAdinUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.