Întâlnește-te la ceai cu un profesionist din domeniul juridic

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră și Plasament din cadrul Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA din UAIC), te invită miercuri, 26 aprilie 2017, La ceai cu un profesionist!

Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. În cazul în care nu cunoşti locaţia, ţi-am pregătit o hartă ajutătoare la finalul articolului.

Proiectele derulate de CIPO – parte a Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți din UAIC – în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul „La un ceai cu un profesionist” facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Profesioniștii cu care vei sta la un ceai în cadrul acestei ediții sunt amintiți mai jos, iar poveștile acestora pot fi citite dacă accesezi linkurile:

Carmen Beatris BOTEZ – Judecător Tribunalul Iași, secția de Contencios administrativ și fiscal

Dr. Cătălin Mihai CHIRIȚĂ – Judecător la Tribunalul Militar Iași

Elena Iulia CIOBANU – Judecător la Curtea de Apel Iași, secția Litigii de munca și asigurări sociale

Fabiola MILER – Avocat în Baroul Iași

Mihai LUPU – Avocat în Baroul Iași și C.S. III la ICES „Gh. Zane” – Academia Română, Filiala Iași

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești AICI sau la sfârșitul fiecărei povești.

Ne găsești și pe facebook/DSSAdinUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.