XEROX angajează HR Customer Service Associate

graph_HR_Opening_Apr 2016_web-1200px-wideVrei să lucrezi în Resurse Umane? Ai acum posibilitatea să activezi in HR Outsourcing, într-o companie globală de top.

Funcția de HR Customer Service Associate te ajută să acumulezi vaste cunoștințe practice de specialitate în domeniul  HR, atât pe parcursul training-ului oferit de companie, cât și în activitatea pe care o vei desfășura.

Nu este necesar să ai experiență anterioară în Resurse Umane. Dacă ești motivat să începi o carieră în HR și să te dezvolți profesional,  avem toate premisele să punem bazele unei colaborări.

Misiunea ta în Proiectul nostru

Rolul tău în echipa este de a oferi informații și îndrumare de specialitate în Resurse Umane pentru angajatii din UK ai clientului nostru. Într-un mediu multinațional vei reprezenta imaginea noastră si vei fi punct de contact in departamentul de HR al clientului. Această experiență te va ajuta să iți formezi o bază solidă de cunoștințe  și să deprinzi tehnicile necesare pentru a deveni HR Customer Service Associate.

Lasă restul pe seama noastră – ți-am pregătit un program avansat de Training (3 luni). Te vei dezvolta într-un sistem integrat. Vei avea susținerea colegilor din Contact Center, a Trainerilor, a Coach-ului, a Supervisor-ilor. Cu toții te pregătim să devii Specialist în HR.

Pentru mai multe detalii, poți accesa site-ul XEROX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.