Coca-Cola HBC Internship 2016

An de an, căutăm tineri entuziaști și talentați care să se alăture echipei noastre și să se dezvolte pentru a deveni viitorii profesioniști ai industriei FMCG.

Astfel că, spre deosebirea programului de Managament Trainee, programul de Internship se adresează tinerilor care vor să cunoască un domeniu pe o perioadă scurtă, de vară și să vadă dacă li se potrivește pentru a dezvolta o carieră în acest sens.

Programul de Internship „Talents on board!” a fost creat pentru studenții din anii 2-4 de studiu sau masteranzilor care își doresc să învețe de la cei mai buni profesioniști din domeniul FMCG și să aplice cunoștințele însușite în timpul studiilor.

Programul se va desfășura în perioada Iulie – Septembrie 2016, având o durată de 3 luni, timp în care  vei avea posibilitatea să lucrezi part-time alături de o echipă competitivă, iar la finalul stagiului de internship vei fi recompensat cu o bursă de studii.

Anul acesta avem pregătite 15 poziții în 8 departamente ale companiei, respectiv: Marketing, Logistics, Planning, Procurement, Customer Service, Field Sales, Calitate.

Perioada de aplicare este 25 martie – 15 mai 2016.

Procesul de selecție a candidaților are 3 etape:

  1. Evaluarea aplicațiilor: Selectarea candidaților care îndeplinesc criteriile de bază: nivelul de educație, implicarea în activități de voluntariat, membri ai asociațiilor studențești.
  2. Interviu face-to-face: Evaluează cunoștințele de limba engleză vorbită, punctează așteptările candidaților și motivația acestora de a deveni Interni în cadrul Coca-Cola HBC România.
  3. Interviu cu Managerul: Are loc după finalizarea interviurilor cu cei care trec de prima etapă de interviuri. Evaluează planurile de dezvoltare personală și profesională ale candidatului. În urma interviului se aleg cei mai potriviți candidați pentru pozițiile de Intern.

Descoperă care este domeniul despre care vrei să afli ce implică mai exact ca și activitate într-o multinațională, iar dacă ești curios și crezi că ți se potrivește acceptă provocarea și joacă-te pe drumul  carierei tale!

Pe www.hipo.ro poți găsi prezentarea ambelor programe și tot aici poți aplica. Pentru programul de Management Trainee aplicațiile se termină pe 9 aprilie, iar pentru programul de internship Talents on Board, pe 15 mai.

ccept

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.