Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a XVII-a!

Biblioteca Vie Editia a XVII-aDacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa DSSA te invită miercuri, 24 februarie 2016, la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a „citi“ un profesionist.

Evenimentul va începe la ora 16.30 cu un moment artistic susținut de membrii Coralei „Universitas”aparținând Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași (Dirijor – Alexandru Darie, Coordonator Corală – Gabriela Enășescu) și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași.

„Cărţile“ de la această ediţie sunt amintite mai jos, iar poveștile acestora le puteți citi dacă accesați linkurile atașate.

Cecilia HARIP – Psiholog, coordonator grădinița Tesori. Asociația TIM Educație Iași

Dorina LIVADARU – Manager de Resurse Umane, Information Business Consulting

(Nistor) George NISIOIU – Director de creație la INNERPRIDE CREATIVE STRATEGY – agenție de branding

Manuel ȘUBREDU – Inginer de sistem la Amazon Development Center Iași

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești aici sau la sfârșitul fiecărei povești.


Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (20 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie – „Citeşte“ un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.