British Council Iași – BritTeen club de conversație în limba engleză pentru copii

Clubul BritTeen este un program de educație non-formală pentru copii ce urmărește să dezvolte abilitățile și pasiunile participanților prin workshop-uri tematice. Copiii beneficiază de oportunitatea de a acumula cunoștințe și abilități din domenii precum creativitatea, cultura generală sau dezvoltarea personală, precum și de a-și exersa și îmbunătăți competențele sociale și de conversație în limba engleză.

Modulul de iarnă se desfășoară în perioada 17 februarie – 30 martie și cuprinde 7 întâlniri, miercurea, având programul în funcție de nivelul de vârstă. Înscrierile sunt deschise până pe 16 februarie.

Taxa de înscriere este 200 lei sau 180 lei la reînscriere sau pentru grupuri de minim 2 persoane, iar toți participanții vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

  • Clasele 0-II (5-8 ani): 15:00 – 16:00 Atelierul Vino pe la restaurantul nostru!

Zahăr, condimente și tot ce e frumos… acestea sunt ingredientele esențiale pe care le vom folosi la întâlnirile noastre din Februarie, la BritTeen. Vă așteaptă niște activități delicioase. Veți învăța despre gătitul sănătos și despre mâncărurile potrivite. Haideți la cumpărături! Scoateți la iveală bucătarul din voi, cu rețete delicioase. Vom afla, de asemenea, de ce ingrediente avem nevoie pentru a ne distra. Așadar, fiți invitații noștri la restaurant și încercați tot ce avem noi de oferit!

  • Clasele I-IV: 16:00 – 17:30 – Atelierul Jocuri de cuvinte

Iarna asta ne plac jocurile cu cuvinte. Glume, expresii, încurcă-limba, cuvinte scurte, cuvinte lungi, propoziții gâdilicioase. Totul este despre cuvinte și jocuri. Te bagi și tu în jocul nostru?

  • Clasele V-VIII:  18:00 – 19:30 – Atelierul Diversitatea britanică

Ne-am propus să explorăm diversitatea britanică din punct de vedere geografic de la Hebride la reperele urbane sărbătorite; demografic cu o scurtă vizită la festival Notting Hill; artistic de la acuarelele lui Constable la vânzările de la licitațiile de artă ale lui Damien Hirst; literar de la Shakespeare la bestseller-uri de astăzi. Sperăm că sunteți la fel de curioși ca noi!

Trainerii care conduc activitățile Clubului BritTeen sunt selectați conform standardelor profesionale ale British Council.

Mai multe detalii puteți găsi aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.