Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a XVI-a!

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri, 9 decembrie 2015, la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a „citi“ un profesionist.

Şi pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, ne-am gândit să îți facem o surpriză. Evenimentul va începe la ora 16.30, cu un concert de colinde susținut de Corala „Universitas“, aparținând Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași (Dirijor – Alexandru Darie, Coordonator Corală – Gabriela Enășescu). Acesta se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași.

 

„Cărţile“ de la această ediţie sunt:

 

Andrei Popa – Area Sales Manager, Tymbark Maspex România.

Diana Păiuş – Manager Zonal al Fundației Serviciilor Sociale Bethany.

Octav Pintilie  Manager Echipa Software, Continental Automotive România, Iași.

Ramona Popa – Specialist Resurse Umane, compania Optymyze.

Sînziana Repede  Assistant for the Location Manager, Continental Automotive România, Iași.

 

12304002_1036900433032653_571310684028726753_o

 

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere de aiciSelecția participanților se va face pe baza răspunsurilor oferite. Astfel, dacă ai fost acceptat, vei fi contactat telefonic pentru confirmarea înscrierii.

 

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (20 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie – „Citeşte“ un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.