Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a XV-a!

Afis-Biblioteca-Vie-CIPO-so4Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri, 18 noiembrie 2015, la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a „citi“ un profesionist.

Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași.

„Cărţile“ (poveștile acestora pot fi citite accesând link-urile atașate numelor de mai jos) de la această ediţie sunt:

 

Carmen Teodorescu – Manager Finance & Control, Centric IT Solutions.

Dan Zaharia  Senior Leasing Consultant, Extind.

Dragoș Cogean – Software Development Manager, Centric IT Solutions.

Marius Lupu – TREC Site Leader, la TiVo Europe.

 

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere de aiciSelecția participanților se va face pe baza răspunsurilor oferite. Astfel, dacă ai fost acceptat, vei fi contactat telefonic pentru confirmarea înscrierii.

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie – “Citeşte“ un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.