Start la experimente profesionale în Laboratorul de Cariere

Laboratorul de Cariere IasiÎmbracă halatul curiozităţii şi hai în Laboratorul de Cariere să faci experimente pentru viitoarea ta profesie!

Nu trebuie să ai cunoştinţe de chimie, e de ajuns să vii cu mintea deschisă şi dorinţă de învăţare. În Laboratorul de Cariere eşti aşteptat cu molecule de educaţie non-formală şi poţiuni de coaching din partea profesioniştilor, ca să fii pregătit pentru viaţa la job.

Decantăm abilităţile, filtrăm informaţiile şi evaporăm neîncrederea, astfel că pe lângă cunoştinţele acumulate în facultate vei obţine un conglomerat de competenţe folositoare la locul de muncă.

Laboratorul de Cariere este un proiect de dezvoltare profesională şi personală, special conceput pentru studenţi, organizat de BCR, Şcoala de Valori şi Universitatea A.I. Cuza din Iaşi. Gândit pentru tinerii curioşi, cărora le place să lucreze în echipă şi vor să-şi găsească locul pe piaţa muncii, programul îţi oferă ocazia să dobândeşti abilităţi practice pentru viitoarea ta carieră.

Dacă eşti student în anul 2 la Universitatea A.I. Cuza din Iaşi, înscrie-te în programul Laboratorul de Cariere şi află cum poţi avea o profesie pe măsura aspiraţiilor tale! Aplică AICI!

Înscrierile sunt deschise până pe 8 noiembrie 2015. După ce selectăm cei mai motivaţi aplicanţi, intrăm în Laborator şi începem experimentele. Între 11-15 şi 25-29 noiembrie 2015 participi la sesiuni interactive şi te laşi inspirat de specialişti din diferite domenii. Îţi exersezi abilităţile de prezentare, ascultare activă şi comunicare, înveţi să te autoevaluezi, să fii mai organizat şi îţi planifici o carieră pe măsura pasiunilor tale.

Te aşteptăm în Laboratorul de Cariere, locul unde îţi prepari soluţia potrivită pentru un parcurs profesional de succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.