TVR Iaşi, Seminarul Internaţional de Jurnalism 2015

printscrSeminarul Internaţional de Jurnalism organizat de TVR IAŞI este anul acesta la a doua ediţie. În 2015 acesta se va desfăşura între 11 şi 13 mai.

Participarea este gratuită în baza înscrierilor. Locurile în sală sunt limitate, iar înscrierile se pot face până pe 4 mai 2015 prin completarea formularului de înscriere care se găseşte pe www.tvriasi.ro/sij2015.

Alături de participanţi  vor fi traineri BBC, France Televisions, ARD (televiziunea publică germană), YouTube Londra, profesori de jurnalism, jurnalişti din Televiziunea Română, ziarişti de la „Adevărul” şi “Casa Jurnalistului”.

Prima zi a evenimentului va fi dedicată alegerii subiectelor de presă şi se va încheia cu o analiză a fenomenului „Je suis Charlie!”. A doua zi aparţine ştirilor şi regiunii, iar la finalul ei vom afla împreună „formula magică” a magazinului de ştiri BBC. În ultima zi a seminarului vedem schimbările pe care le-a adus tehnologia secolului XXI şi cum putem construi o televiziune în mediul online.
A doua ediţie a Seminarului Internaţional de Jurnalism TVR IAŞI va consemna şi o premieră naţională: lansarea în România, în prezenţa autorului, a unui manual de jurnalism de televiziune, recunoscut la nivel european, aflat deja la a patra ediţie în Franţa.

Evenimentul reprezintă un cadru de dezbatere, dar şi de formare pentru cei care doresc să facă jurnalism în secolul XXI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.