Ești programator? Creează o lume mai bună cu ajutorul Node.js și AngularJS

besedoBesedo, liderul de piață în protejarea și asistarea utilizatorilor din mediul online, este în puternică expansiune și urmărește să își mărească echipa de dezvoltare din Stockholm cu un programator JavaScript specializat pe Node.js și AngularJS. Compania dezvoltă sisteme pentru identificarea fraudelor și moderarea conținutului generat de utilizatori, cum ar fi anunțuri, profile pe site-urile de întâlniri, de socializare etc.

Descrierea postului

Vei avea un rol important în echipa de dezvoltare, folosind zilnic Node.js, AngularJS, MongoDB și Docker. Aceste API-uri vor forma fundația pe care vei construi sisteme scalabile și ușor de menținut. Scrum va fi de asemenea o parte importantă în viața ta profesională pentru că suntem adepții unei mentalități Agile bazată pe comunicare deschisă. Pe partea de R&D vei dezvolta algoritmi de învățare automată și alte tehnologii care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele propuse.

Aptitudini

Ești o persoană decisă care își folosește deopotrivă expertiza tehnică și dorința de a se implica pentru a iniția activități și pentru a-și îndeplini obiectivele. Ești un membru apreciat al echipei și înțelegi că schimbul de experiență și de cunoștințe reprezintă cheia succesului. Rezolvarea problemelor este o parte importantă în munca ta și investești timp în studierea celor mai recente tehnologii și soluții inovatoare. Ai deja câțiva ani de experiență în companii care dezvoltă soluții web. Diploma de la universitate este binevenită, dar nu obligatorie, noi acordăm importanță mai mare competențelor și atitudinii tale.

Cerințe

• experiență în dezvoltarea web folosind JavaScript
• experiență cu baze de date SQL sau NoSQL
• fluență în limba engleza, atât oral, cât și scris

Aplică pentru această poziție dacă vrei să participi la crearea unui mediu mai sigur pe Internet și la îmbunătățirea experienței a milioane de utilizatori. Ca bonus, vei face parte dintr-o echipă cu adevărat multiculturală.

Locație: Stockholm, Suedia

Ca să aplici, trimite un mesaj cu CV-ul și scrisoarea ta de intenție către Cecilia Andreewitch, la adresa cecilia.andreewitch@besedo.com

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.