Cauți să te dezvolți personal, nu doar profesional?

Dacă te interesează dezvoltarea ta personală, nu doar cea profesională, atunci te poți înscrie la trainigurile propuse de Crilia pentru următoarele luni de zile. În cadrul acestora, cu ajutorul informațiilor oferite, dar și prin intermediul exercițiilor practice și a exemplelor, vei putea să te descoperi mai bine personal, să afli lucruri noi despre tine, să conștientizezi ceea ce ai putea îmbunătăți la persoana ta și să decizi singur dacă merită sau nu să aduci schimbări în viața ta.

Traininguri CriliaAstfel, în funcție de trainingul la care vrei să participi, vei putea învăța cum să te organizezi personal și să devii mai productiv în ceea ce faci, cum să ai mai multă încredere în tine și să îți ții promisiunile făcute față de tine, cum să comunici asertiv cu cei din jurul tău și să poți spune „nu” mai ușor, cum să îți dezvolți mai bine relațiile sociale și cum să îți descoperi stilul tău emoțional sau activitățile care duc către fericirea ta personală. De asemenea, dacă ai terminat studiile de curând sau te pregătești să le termini și ești dezorientat în privința carierei pe care vrei să o urmezi, vei putea afla cum să îți stabilești etapele planificării propriei cariere și cum să le pui în aplicare.

Oamenii au nevoie și de dezvoltare personală, nu doar de dezvoltare profesională. De ce? Pentru că personalul afectează profesionalul indiferent de cât de tare credem noi că știm să facem delimitarea aceasta. Fiecare dintre noi este suma experiențelor pe care le avem, fie personal, fie profesional. A te organizeza, de exemplu, este o abilitate cu implicații în ambele dimensiuni”, ne spune Alma Andrei, senior trainer la Crilia.

Traininguri Crilia

Programele de training sunt implementate în regim deschis cu durata de 4-6 săptămâni, 2 ore/săptămână și se desfășoară seara, numai în zile lucrătoare, în intervalul orar 18.00-20.00. Acestea au teme variate cum sunt:

  • Trainingul Stima de sine este susținut de Alma Andrei și va începe în data de 28 aprilie 2014.
  • Trainingul Organizare personală este susținut de Alma Andrei și va începe în data de 26 mai 2014.
  • Trainingul Orientare în carieră este susținut de Alma Andrei și Irina Șubredu, urmând să înceapă pe data de 11 iunie 2014.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Crilia.

Traininguri Crilia

Leave a Reply

Your email address will not be published.