Seara filmului motivaţional

1458897_631106253608306_909526243_nAsociaţia Studenţilor si Absolvenţilor Facultăţii de Filosofie Iaşi –ASAFFI – lansează o invitaţie tuturor celor care se consideră pasionaţi, dedicaţi şi implicaţi în ceea ce priveşte munca pe care o depun în diverse domenii de activitate sau pe care o prestează într-un scop bine definit – Seara Filmului Motivaţional. Tinerii care doresc să participe la acest eveniment, o activitate ce le poate oferi o şansă spre a se cunoaşte, dezvolta, dar mai ales spre a se autodepăşi, sunt aşteptaţi la orele 17 în ziua de 13 noiembrie în fostul sediu Romtelecom, actualul Corp R al Universităţii Alexandru Ioan Cuza în Sala 502.

Evenimentul va decurge într-un mod cât se poate de interactiv, prin proiectarea a câtorva filme, scene sau scurtmetraje prin intermediul cărora publicul va putea realiza în ce măsura interesul şi motivaţia cu care se implică în diferite activităţi îl ajută în viaţa de zi cu zi şi în drumul pe care doreşte să îl urmeze. Dorim să încurajăm dezbaterile în urma vizionării materialelor aşa ca cele mai bune comentarii şi  întrebări din public vor fi premiate.


Acţiunea este realizată de membrii ASAFFI, având sprijinul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Scopul final este acela de a orienta tinerii spre a lua cele mai bune decizii în ceea ce priveşte atenţia pe care aceştia o acordă propriei reuşite. Facem precizarea că la eveniment poate participa oricine doreşte să-şi dezvolte anumite calităţi sau să şi le îmbunătaţească pe cele pe care le deţin deja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.