Târgul de Cariere în IT de la Iași se deschide la Palas

Târgul de Cariere își deschide porțile marți 22 și miercuri 23 octombrie la Palas, între orele 11.00 – 19.00, cu o ediție dedicată mediului IT. Cea mai mare rețea de evenimente de carieră din țară, prin intermediul căreia, în 7 ani, peste 18.000 de tineri și-au găsit un loc de muncă, e prima opțiune a tinerilor profesioniști, după Internet, pentru căutarea unui job, conform IRES.

Ieșenii își pot pregăti CV-urile pentru a întâlni companiile angajatoare. Un aspect important e faptul că acesta poate fi printat și de pe eJobs.ro în format Smart CV, de către cei care au cont ori cei care doresc să-și facă, iar astfel companiile angajatoare doar vor scana codul de pe CV, iar informațiile vor intra în baza lor de date, unde vor rămâne și după târg.

Un număr de peste 25 de companii naționale și multinaționale, recunoscute în domeniu, participă la evenimentul de două zile unde sunt așteptați 2000 de tineri. Unicredit Business Solutions, Firecredit, Host Europe Group, Silicon Service sau Youngculture sunt doar câteva dintre acestea. Lista completă a companiilor participante și a oportunităților de carieră propuse de acestea poate fi consultată pe site-ul www.targuldecariere.ro. Evenimentul este susținut de Primăria Iași, de Universitatea Alexandru Ioan Cuza și de Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi.

Organizatorii le mai propun participanților, pe lângă o ofertă variată de oportunități de carieră în domeniu IT, workshop-uri și întâlniri cu invitați speciali, în cadrul Atelierului de Cariere, care presupune mai multe seminarii și unde care accesul este gratuit. În cadrul lor, participanții vor putea afla cum să se integreze rapid la birou, cum să lucreze mai bine cu managerii și vor putea să se inspire din poveștile invitaților speciali. Seminariile de la Iași au loc tot la Palas, de la 14.00 la 18.00, iar înscrierile se fac pe site-ul www.atelieruldecariere.ro.

După ediția dedicată industriei de IT, Târgul de Cariere va reveni la Palas în 5-6 noiembrie, cu oferte de angajare și companii din domenii precum producție și tehnică, vânzări, servicii, financiar, marketing. Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Târgul de Cariere este un eveniment fondat în anul 2006, ajuns în prezent să se desfășoare de două ori pe an în toate marile orașe ale României și în Chișinău. Evenimentul are aproape 100 de ediții și peste 18.000 de angajări la activ. Fapte, compania organizatoare, este deținută de doi antreprenori moldoveni stabiliți la Cluj.

 Print

Leave a Reply

Your email address will not be published.