Şcoală de vară la Compania Antibiotice

Compania Antibiotice din Iaşi anunţă deschiderea înscrierii în vederea selecţiei de participanţi pentru o şcoală de vară în domeniile de cercetare, dezvoltare şi formulare farmaceutică, asigurarea şi controlul calităţii, producţie, medical şi farmacovigilenţă.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să fie studenţi la ciclul de licenţă sau master ai Facultăţilor de Medicină şi Farmacie, Chimie, Inginerie Chimică şi Protecţia mediului şi trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

-nota de absolvire să fie minim 8 (în cazul studenţilor, media anilor de studiu minim 8, certificată cu adeverinţă eliberată de instituţia de învăţământ).

-recomandare din partea cadrelor didactice din unitatea de învăţământ  pentru studenţii din ani finali.

Activităţile din cadrul Şcolii de vară se vor desfăşura în perioada iulie-august 2013 şi vor fi susţinute de către angajaţii companiei Antibiotice. Cursanţii vor învăţa despre asigurarea calităţii în industria farmaceutică, tehnica farmaceutică aplicată şi metode de formulare farmaceutică, tehnologie şi echipamente din industria farmaceutică, farmacovigilenţă, cercetare clinică în vederea autorizării medicamentelor, legislaţie şi aspecte regulatorii în domeniul farmaceutic.

Cursurile vor avea loc săptămânal la sediul companiei timp de trei ore şi nu presupune nicio taxă de şcolarizare.

La încheierea cursurilor, participanţii vor susţine o probă de evaluare a cunoştinţelor pentru o eventuală selecţie în vederea angajării pe posturile disponibile din cadrul companiei.

Cei interesaţi trebuie să trimită CV-ul, o scrisoare de intenţie şi o copie după documentul de absolvire/ adeverinţă de student şi recomandare din partea cadrelor didactice din unitatea de învăţământ  pentru studenţii din ani finali, la adresa de email resurse.umane@antibiotice.ro sau la adresa Antibiotice SA, str. Valea Lupului, nr.1, cod 707410, Direcţia Resurse Umane, Iaşi până pe 15 iunie a.c.

Compania Antibiotice este cel mai important producător român de medicamente generice.

Click pentru a vizualiza imaginea completă

Leave a Reply

Your email address will not be published.