Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice pentru studenții de la economie

Asociația Studenților de la Business împreună cu Facultatea de Business din cadrul Universității „ Babes-Bolyai” Cluj-Napoca organizează a VIII-a ediția a Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice dedicată studenților (SECAAB), ce va avea loc pe 16, 17 și 18 mai, la Cluj-Napoca.

Studenții de la profil economic sau cei pasionați de domeniul economic, atât de la nivelul licență, cât și de la master, se pot înscrie trimițând o lucrare științifică bazată pe o cercetare întreprinsă în acest domeniu și având ca temă „Provocările integrării României în Uniunea Europeană”. Lucrarea va fi scrisă în limba română, iar prezentarea ei în fața juriului de specialitate se va face în engleză.  Termenul limită de predare a lucrărilor este 8 mai. Lucrarea va fi trimisă pe următoarea adresa de e-mail: secaab_business@yahoo.com. De asemenea, participanții vor trimite și fișa de înscriere, precum și o scurtă prezentare a zonei de unde vin (2-3 minute) pentru Seara Interculturală.

Taxa de participare pentru fiecare participant este de 30 RON și va fi achitată în data de 17 mai.

Scopul proiectului este creșterea gradului de implicare a tinerilor în procesul decizional al comunităților din care fac parte prin canalizarea eforturilor creative și intelectuale către corelarea cunoștințelor cu aplicabilitatea lor.
SECAAB 2013 răspunde necesității studenților de a acumula experiență în domeniul cercetării și oferă posibilitatea de a acumula experiență profesională în interiorul companiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.