CSE recrutează voluntari pentru organizarea unei conferințe

Centrul de Studii Europene din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași recrutează voluntari, care să se implice în organizarea conferinței „The EU as model of soft power in the Eastern neighbourhood”. Persoanele care aplică trebuie să fie masteranzi sau studenți în an terminal la specializările: Studii Europene, Dezvoltare Regională și Relații Economice Internaționale, trebuie să aibă abilități de comunicare și să cunoască limba engleză la un nivel avansat.

Persoanele interesate vor depune CV-ul la secretariatul CSE sau îl vor trimite pe adresa de e-mail: cse.uaic@gmail.com. Termenul limită pentru depunerea CV-urilor este 14 aprilie, după această dată urmând etapa de intervievare a candidaților.

Conferința „The EU as model of soft power in the Eastern neighbourhood” se va desfășura în perioada 15-17 aprilie la Universitate. La acest eveniment academic internațional vor participa profesori, doctoranzi, consultanți din întreaga Uniune Europeană, care vor susține sesiuni științifice pe diferite teme ce țin de integrarea europeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.