Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a VII-a!

Dacă eşti interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri, 27 martie 2013, la ora 17.00, la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a ”citi” un profesionist. Evenimentul se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. (În cazul în care nu cunoşti locaţia, ţi-am pregătit o hartă ajutătoare la finalul articolului.)

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie – Citește un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

“Cărţile” (poveștile acestora pot fi citite accesând linkurile atașate numelor de mai jos) de la această ediţie sunt:

Raluca Aftene – Jurnalist TVR Iași

Ruxandra Silvia Bucevschi – Manager Twinkle Star

Oana Filip – Project Manager la Asociația Industrii Creative

Diana Mihalcea – Realizator-prezentator Digi24 Iaşi

Liliana Minea – Profesor, Director Școala și Grădinița ,,Junior”, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Intrarea este liberă! Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de de pe pagina https://cariera.uaic.ro/2013/03/18/inscrie-te-la-biblioteca-vie-editia-a-vii-a/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.