Practică de vară și proiecte de licență/dizertație la Continental Automotive România

Summer practice - resize
Detalii despre şcoala de vară – click pe afiş

Firma Continental Automotive România cu sediul în Iași pune la dispoziția  studenților din anii de studiu I sau II de la Facultatea de Informatică, Matematică sau masteranzilor de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,  22 proiecte de practică de vară și posibilitatea de a-și realiza proiectul de licență/dizertație în cadrul firmei.

În total, sunt disponibile 45 de locuri, dintre care:

– 26 de studenţi vor putea fi implicaţi în proiecte de practică de vară

– 19 studenţi vor putea  realiza 14 proiecte de  diplomă şi dizertaţie care pot fi facute de 19 studenţi

Pentru practica de vară sunt eligibili studenţii de la facultăţile de Informatică şi  Matematică (anul I si II), respectiv  – de la Facultăţile de Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Telecomunicaţii, Electrotehnică (anul 1, 2, 3).

Pentru Proiectul de Diplomă sunt eligibili studenţii din anul 2 (Informatică/Matematică) şi anul 3 de la Automatică şi Calculatoare/Electronică şi Telecomunicaţii/Electrotehnică.

Studenții care vor să aplice la unul din proiectele de practică de vară remunerată pentru perioada iulie- octombrie 2013 trebuie să consulte proiectele disponibile de pe site-ul firmei www.conti-online.ro și să își aleagă unul. Firma va pune la dispoziție fiecărui practicant câte un mentor pentru întrebări, nelămuriri și ajutor în rezolvarea proiectelor. Cei care doresc să aplice trebuie să trimită CV-ul și formularul de aplicație specificând ce proiect preferă până la data de 20 martie a.c.  Practica se poate realiza între 6 și 12 săptămâni.

Diploma project - resize
Detalii despre programul de licenţă /dizertaţie

Pentru studenții și masteranzii din an terminal, firma Continental Automotive România oferă posibilitatea să își realizeze proiectele de licență sau dizertație în colaborare cu firma pe baza unui contract plătit. Această oportunitate oferă studenților  șansa de a lucra într-un mediu  pentru care se pregătesc iar cea mai mare parte a proiectului de licență-dizertație o vor realiza în vara dinaintea ultimului an.

Zilele lucrate la proiect vor fi plătite cu o sumă fixă la care se adaugă tichete de masă iar fiecare student sau masterand va primi ajutor din partea unui mentor și va avea la dispoziție resursele tehnice necesare. Cei care doresc să se înscrie trebuie să își aleagă un profesor coordonator care să fie de acord să colaboreze cu firma, să trimită CV-ul și o scrisoare de intenție până la data de 20 martie a.c. pe adresa  career-auto-iasi@continental-corporation.com  specificând proiectul ales din cele puse la dispoziție de către firmă pe site la categoria Proiecte de diplome 2014 . Alegerea unui alt proiect din afara celor oferite de firmă trebuie să fie în acord cu cerințele instituției de învățământ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.