Oportunitate pentru iubitorii de cultură, marketing și comunicare

Fundația Comunitară Iași vă dă întâlnire la o nouă ediție a Cafenelei Publice, care va avea loc miercuri, 6 martie 2013, începând cu ora 19, la Cărturești Palas Mall. Tema de discuție este Marketingul și instituțiile de cultură: antiteză sau necesitate? Mai mergem la muzee? Ne mai petrecem timpul liber la teatru sau la operă? Mai deține orașul nostru statutul de capitală culturală?

Pentru că avem în permanență nevoie de modele, de oameni care să ne inspire, să ne molipsească de energia lor pozitivă, Beatrice Rancea, ne va povesti cum este viața în culisele operei, după ce strălucirea reflectoarelor dispare. Vom afla și care sunt secretele care au făcut din Opera Națională Română Iași una din cele mai îndrăgite și vizitate instituții culturale. Pentru a participia, completați formularul de înscriere pe care-l găsiți la adresa http://cafeneauapublica.ro/participa, până la data de 5 martie.

Nu uităm nici de promisiunea pe care o înnoim ori de câte ori avem ocazia: Ne întâlnim, dezbatem, facem! Din acest motiv, invităm pe toți pasionații de marketing și comunicare, dar nu numai, să propună proiectele lor de revitalizare a imaginii Muzeului Literaturii Române Iași, pentru a redescoperi tradiția literară a orașului nostru. Pentru mai multe detalii: www.cafeneauapublica.ro, http://www.facebook.com/CafeneauaPublica sau scrieți-ne la cafeneaua@fundatiacomunitaraiasi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.