Dezbatere despre marketing și instituțiile de cultură

Fundația Comunitară Iași  organizează o nouă ediție a Cafenelei Publice, care va avea ca temă de discuție „Marketingul și instituțiile de cultură”. Evenimentul are loc vineri, 15 martie, la Cărturești Palas Mall, începând cu ora 19:00. Invitata specială a acestei cafenele este Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale Române Iași, care va povesti despre viața din culisele operei și despre secretele ce au făcut ca Opera ieșeană să devină una din cele mai îndrăgite și vizitate instituții culturale.

Pentru a participa la Cafenea, persoanele interesate vor trebui să se înscrie completând un formular ce se găsește la următoarea adresă http://cafeneauapublica.ro/participa.

La acest eveniment, pasionații de marketing și comunicare vor prezenta proiecte de revitalizare a imaginii Muzeului Literaturii Române Iași. Studenților de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, această activitată le va fi recunoscută ca practică. Înscrierile pentru concurs se fac până miercuri, 26 februarie, ora 12.00 p.m. Condițiile de înscriere se găsesc accesând pagina oficială a Cafenelei Publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.