ESN Iaşi recrutează noi voluntari

Organizaţia non-guvernamentală Erasmus Student Network Iaşi (ESN Iaşi) organizează în perioada 1-24 februarie 2013 a doua sesiune de recrutări de voluntari din anul universitar 2012-2013.

Studenţii de orice vârstă dispuşi să se implice în activitatea ONG-ului, implicit tineri care doresc ca pe viitor să beneficieze de o mobilitate de studiu Erasmus, sunt invitaţi să completeze chestionarul de interviu ce poate fi accesat pe platforma online ESN Iaşi, la adresa: http://www.facebook.com/esn.iasi.

Sesiunea de interviuri va avea loc în perioada 22-24 februarie 2013 şi îi va viza pe cei care au trecut de selecţia prin chestionar.

Erasmus Student Network AISBL este o asociaţie internaţională de studenţi, având peste 12.000 de membri voluntari din 36 de ţări europene. ESN Iaşi este secţiunea locală a ESN AISBL, fiind în prezent una dintre cele mai active secţiuni din România. Cu un număr de aproximativ 40 de voluntari, ESN Iaşi îşi desfăşoară activitatea în scopul integrării studenţilor Erasmus în spaţiul social şi cultural românesc.

afis

Leave a Reply

Your email address will not be published.