Colindăruim, un miracol împlinim

“Colindăruim, un miracol împlinim”- Licitația caritabilă a studenților de la  specializarea Marketing, anul III, FEAA – iată un eveniment de amploare  ce se desfășoară luni, 17 decembrie a.c., orele 13:00, la amfiteatrul B1, în Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Evenimentul, la care lucrează peste 120 de voluntari, va fi onorat de prezența a cca. 300 de invitați: părinți, rude, prieteni, comunitatea de afaceri . Dedicăm acest intreg pentru a ajuta o familie aflată în pragul subzistenței. Doi adulți, dintre care doar unul aducător de venit, părinți a 10 copii, dintre care 7 minori,  de la 2 la 17 ani, care locuiesc în condiții grele într-o singură încăpere dintr-o casă insalubră și dărăpănată.

Dar iubirea de familie face ca această casă să fie un camin. Deocamdata este un cămin rece, și tocmai de aceea ne dedicăm împlinirii unui miracol.

Întrebați despre dorințele lor, ambii părinți au pus pe locul principal două locuri de muncă permanente. Asta își doresc pentru copiii lor. Apoi, materiale de construcție pentru repararea casei. Apoi, obiecte foarte necesare gospodăriei , hrana și îmbrăcămintea au fost dorințele lor.La licitație vom oferi spre vânzare obiecte realizate de studenți și chiar de beneficiari. Acest gest umanitar va fi dublat de un amplu efort de strângere de bunuri necesare ridicării familiei la un alt nivel de trai.

Donațiile și baniii obținuți vor fi folosiți pentru reparațiile casei, frigider, lemne pentru iarnă, realizarea unui control medical pentru fetița cea mică de 2 ani, cumpărarea unor alimente, haine, jucării, rechizite.

Prin intermediul dumneavoastra speram să sensibilizăm opinia publică la problemele sociale ale acestei familii nevoiașe, astfel încat să contribuim la viitorul lor mai bun, aducând în viața lor miracolul  comuniunii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.