Junior Chamber International Iași te provoacă la Business Networking Event, Ediția a VIII-a

Junior Chamber International Iași provoacă studenții care se gândesc să devină antreprenori, să participe la Business Networking Event, ediția a VIII-a.

„Credem că educația antreprenorială trebuie să înceapă cât mai devreme posibil și de aceea venim cu o ofertă adaptată: 30 lei/student.
Demonstrează-ne că ești student și arată-ne carnetul, iar noi îți dăm acces la prima parte a evenimentului, parte în care vei avea de învățat din experiența antreprenorială a doi antreprenori de succes. Dragoș Anastasiu, unul din leii de la Arena Leilor și președinte Eurolines, și Corneliu Velișcu, președinte Melcret, vin în fața antreprenorilor ieșeni pe 10 mai să împărtășească experiența lor.
Dacă ești interesat și vrei să profiți de această oportunitate, completează formularul de înscriere de pe site-ul evenimentului http://bne.jciiasi.ro/inscriere/ iar la secțiunea cod promo scrie „STUDENT”. Vei fi contactat pentru achitarea taxei reduse și dovada de student.

În plus, dacă vei convinge 2 antreprenori ce vor completa la secțiunea „cod promo” numele tău, vii GRATUIT la eveniment.

Evenimentul se întâmplă joi, 10 mai, orele 15.30 la Hotel Unirea Iași.”

 

Pentru mai multe detalii, accesează pagina: http://bne.jciiasi.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.