BizCamp în mai la Iași

De câți tineri profesioniști e nevoie pentru a avea o generație de lideri? Cât trebuie să citești pentru a te considera pregătit? De cât curaj e nevoie pentru începutul de carieră pe care ți-l dorești?

BizCamp te invită să descoperi singur răspunsul la aceste întrebari prin temele propuse, specialiștii pe care îi vei cunoaște și resursele pe care ți le împărtășește în cadrul celei de-a 7-a ediții. La Iași, BizCamp se va desfășura pe 3 mai, la Hotel Ramada. Evenimentul este dedicat orientării profesionale și dezvoltării personale prin instrumente moderne de formare: conferințe, workshopuri și seminarii, o adevarată oportunitate pentru a interacționa cu antreprenori, traineri și manageri din companii, tineri ambițioși și pasionați de ceea ce fac.

Această ediție dezvoltă patru teme principale (Career Strategy, Life And Goal Management, Emotional Intelligence și Personal Branding) prin care vei avea posibilitatea să descoperi oameni noi, modele de urmat, domenii de interes pentru cariera ta, sfaturi și sugestii pentru definirea ta profesională. De asemenea, va fi lansat și Ghidul de Carieră, ediția a11-a.

Dacă vrei să participi la BizCamp, ediția a 7-a înscrie-te pe site-ul  www.bizcamp.inspirebusiness.ro/inscriere.html. Pentru  informații suplimentare, contactează organizatorii la adresa sofia.frunza@inspirebusiness.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.