Antreprenor pas cu pas – Cursuri gratuite

Institutul IRECSON Romania şi MSK Global organizează de cursul de formare profesională „Dezvoltarea competenţelor antreprenoriale prin transfer transnaţional de bune practici şi formare profesională a întreprinzătorilor din România – STEPS“.  Timp de 6 weekend-uri succesive persoanele interesate de dobândirea informațiilor necesare dezvoltării afacerilor private proprii sunt invitate să participe la un valoros transfer de know-how antreprenorial, alături de lectori cu expertiză practică în domeniul afacerilor. Cursurile au loc simultan în București, Călărași, Constanța, Târgu Mureș, Iași, Cluj, Craiova și Reșița.

Totodată vor avea loc seminarii de informare menite să ofere informaţii generale despre ce înseamnă să fii antreprenor în România, care sunt avantajele şi servituţile acestui statut, dar mai ales, cum poţi deveni antreprenor de succes în vremuri de criză.

Institutul Român de Cercetări Economico-Sociale şi Sondaje – IRECSON este o instituţie de învăţământ şi cercetare ştiinţifică, care acoperă o largă arie de activităţi, atât sub aspect teoretic- educaţional, în domeniul ştiinţelor economice, cât şi al demersului aplicativ, în sfera economiei reale. Pentru mai multe detalii cu privire la acest institute accesaţi link-ul www.irecson.ro. MSK Global este o companie de cercetare şi informare. Pentru mai multe detalii cu privire la această companie accesaţi link-ul www.mskglobal.com.

Cursurile sunt gratuite și se finalizează cu un certificat CNFPA. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Pentru înscrieri și pentru mai multe detalii cu privire la acest proiect accesaţi link-ul www.antreprenor-pascupas.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.