E-team Psychology recrutează

Asociația E-team Psychology recrutează studenții Universității în perioada 3 – 16 octombrie.

Vino pe 13 octombrie, ora 16:00, în corpul D al Universității “Alexandru Ioan Cuza”, la prezentare pentru a obține mai multe informații despre activitatea de cercetare și toate proiectele desfășurate. Tot aici poți complete un formular de înscriere și vei fi programat pentru un interviu.

Formularul de înscriere poate fi procurat şi de la standul din faţa secretariatului Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei (Corpul D al Universităţii) sau de pe blogul E-team.

Dacă eşti un proaspăt boboc al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei sau dacă eşti pasionat de domeniu, te invităm să ni te alături!


Asociaţia E-team Psychology este o organizaţie nonguvernamentală, care s-a format în 2005 ca un grup de cercetare individuală psihologică şi care a obţinut personalitate juridică în 2011. Ea promovează implicarea studenţilor în activităţi de cercetare prin initiative şi parteneriate la nivel naţional şi internaţional, dar şi a profesionalismului în activităţile de diagnostic şi consiliere psihologică prin construirea şi validarea de probe psihologice. Activităţile ei vizează şi editarea şi distribuţia de publicaţii de specialitate care privesc domeniul de activitate al Asociaţiei, organizarea de simpozioane, stagii de pregătire, ateliere de studiu, cu participare internă şi externă pe teme din domeniul Psihologiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.