AIESEC Iaşi face recrutări

AIESEC Iaşi  derulează campania de recrutare a noilor membri în perioada 26 septembrie – 27 octombrie. AIESEC Iaşi doreşte să atragă tineri cu iniţiativă care doresc să acceseze oportunităţi de dezvoltare şi învăţare într-un mediu internaţional, indiferent de facultatea urmată. Pentru a aplica, completează formularul online de pe site-ul AIESEC Iaşi. Formularul poate fi procurat şi de la sediul organizaţiei sau de la punctele de informare din cadrul Universităţii, începând cu 3 octombrie.

Experienţa AIESEC constă într-un parcurs de dezvoltare prin:
○ Oportunităţi de a fi membru şi de a face parte dintr-o echipă;
○ Poziţii de leadership în cadrul organizaţiei;
○ Participarea la conferinţe locale, naţionale sau internaţionale;
○ Programe de mentoring cu parteneri si alumni AIESEC;
○ Internship-uri internaţionale în peste 110 ţări şi teritorii în domeniul educaţiei, voluntariatului sau în domenii tehnice si de IT acreditate de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza

De asemenea, proiectul AIESEC  Academy este un proiect menit să faciliteze crearea unei legături între studenţii ieşeni şi mediul bussiness local, prin intermediul unui program de pregătire axat pe subiecte şi domenii de interes comun cum ar fi: Marketing, Resurse Umane, IT, Finanţe sau Vânzări. Proiectul atinge nevoia de informaţii practice şi de actualitate în domenii în care tinerii îşi urmează studiile, pentru a se putea pregăti competent pentru viitorul profesional, dar şi dorinţa companiilor ieşene de a fi mai aproape de unul dintre publicurile ţintă cele mai importante.
Prin această experienţă unică de învăţare, studenţii beneficiază de training-uri şi workshop-uri pe arii tehnice ţinute de reprezentanţi ai companiilor locale, având ocazia de a interacţiuna cu mediul bussiness ieşean.
În 2006 AIESEC Iaşi s-a clasat pe locul 4 in topul global, pentru cel mai bun comitet local care a realizat stagii de practica internationale (Programul EXCHANGE), iar în 2008 AIESEC Iaşi a câştigat premiul PRAIS pentru cea mai bună echipă de PR din AIESEC Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.