Despre cursuri festive şi cum poţi să simplifici planificarea lor

De anul acesta, pentru a ajuta studenţii în prag de absolvire să mai şteargă din lista de griji, Fundaţia Alumni Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi (AUAIC) le oferă sprijin în organizarea festivităţilor de sfârşit de an.

Anul acesta cinci promoţii au ales să îşi sărbătorească absolvirea prin intermediul Fundaţiei Alumni. Am ales să particip la cursul festiv al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Emoţiile erau mari, aşa cum ne-a mărturisit şi una din absolvente, Mocanu Gina: „Va fi un moment emoţionant, cu siguranţă. În aceste clipe vom fi, mai mult ca oricând uniţi şi foarte fericiţi.”. Surpriza zilei, organizată de AUAIC şi ţinută în mare secret, a fost însă sosirea mascotei Universităţii, Alexa.

Şi totuşi, cum a ajuns AUAIC să realizeze aceste lucruri? „Fundaţia „Alumni -Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi” s-a implicat  în organizarea cursurilor festive promoţia 2011 în baza hotărârii Biroului  Senat al UAIC şi a Consiliului Director al Fundaţiei. Am considerat că aceasta este o şansă reală în a îi întâlni pe absolvenţi şi a îi invită să devină membri ai Fundaţiei AUAIC ca să beneficieze de suportul acesteia spre a rămâne în contact cu Universitatea, de a fi ambasadori remarcabili ai UAIC în lume. Deasemenea, membrii Fundaţiei vor avea un suport real în organizarea evenimentelor şi costuri cât se poate de mici.”  Crina Sandu, Director Executiv Fundaţia AUAIC

Dacă urmează să devii absolvent, Fundaţia AUAIC îţi oferă cadrul pentru a rămâne în contact cu Universitatea, dar şi posibilitatea de a organiza cursul festiv cu ajutorul lor. Dacă eşti deja absolvent, aceasta îţi oferă posibilitatea de a te reuni cu colegii tăi de promoţie, organizând şi reuniuni aniversare. Poţi găsi mai multe detalii pe http://alumnicuza.org/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.