DSSA organizează traininguri gratuite pentru studenții UAIC (ianuarie 2018)

În perioada 17-25 ianuarie 2018, Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA din UAIC), organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Dă start carierei tale de succes alături de DSSA și pornește în aventura dezvoltării personale. Definește-ți viitorul alături de noi!

Trainingurile la care te poți înscrie în Ianuarie 2018 sunt:

    • Dicția și importanța cuvântului în discurs – te va ajuta să te redescoperi prin intermediul artei oratoriei. Cuvintele, aparent complicate, rostite clar și nuanțat, vor fi o provocare pentru tine.
    • Invață să înveți – afli cum poți să-ți organizezi mai bine activitatea de învățare astfel încât să fii mai productiv, eficient și cu rezultate remarcabile.
    • Managementul stresului în sesiune – îți este dedicat mai ales dacă ai stomacul ghem în fiecare sesiune; ești curios să înțelegi cum funcționează stresul, dar și care sunt efectele asupra minții (și mai ales asupra inimii) tale.
    • Doctorat 1.0 – îți vei îmbunătăți modalitatea de lucru și vei afla modalități concrete de eficientizare a activității și de planificare a acesteia.
    • Tehnologie pentru studenție – te ajută să afli cum poți să folosești anumite software-uri astfel încât să te organizezi mai bine, cum să comunici mai ușor cu grupa ta și cum să lucrezi colaborativ online.

Mai multe detalii despre fiecare training în parte poți găsi AICI.
Înscrierile se fac la adresa: bit.ly/formDSSAian2018

Trainingurile au loc în Căminul C5,

sala 501 (et.5) din Campusul „Titu Maiorescu” al UAIC.

Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.