Târgul de Cariere revine miercuri și joi la Palas Mall Iași: 1.500 de joburi, disponibile în peste 50 de companii

Peste 1.500 de locuri de muncă, internshipuri și stagii sunt disponibile, timp de două zile, la Târgul de Cariere, eveniment care va avea loc miercuri și joi, în 5 și 6 octombrie, la Palas Mall. Posturile disponibile se adresează atât tinerilor care au experiență, cât și celor care își caută primul lor job. Participă peste 50 de companii din diverse domenii de activitate: inginerie, resurse umane, finanțe, consultanță, vânzări, relații cu clienții, agronomie, retail, transport, consiliere și altele. Intrarea este liberă. Detalii pe www.targuldecariere.ro.

Joburi, internshipuri, stagii și Atelierul Digital Google
Angajatorii care recrutează la Târgul de Cariere caută, printre altele, economiști, reprezentanți vânzări, ingineri, consultanți în diverse domenii, inspectori, analiști financiari, specialiști transporturi, manageri decorațiuni, bucătari, patiseri, manageri de achiziții, operatori sondaje, manageri de raion. La Târgul de Cariere sunt așteptați și tinerii care vor să testeze piața muncii și cei care vor să devină mai buni în domeniul lor. În acest sens, specialiștii Google vin la eveniment cu Atelierul Digital Google, la vor participa peste 200 de persoane care vor să învețe mai multe despre digital marketing.

„Ne bucurăm că avem oportunități atât de diverse la Târgul de Cariere de la Iași, atât pentru persoanele care au experiență și care caută un job mai bun, cât și pentru tinerii care sunt la începutul carierei și vor să ia startul cu dreptul. Pe lângă joburile și internshipurile disponibile în aproape toate domeniile de activitate, îi așteptăm pe participanți la Atelierul Google, la sesiuni de consilere în carieră și, în plus, îi încurajăm să se înscrie în concursul TdC, la care pot câștiga o bicicletă Pegas”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

TdC Iași, pregătit de start
Târgul de Cariere va lua startul la Iași miercuri, 5 octombrie, iar timp de două zile vor avea loc mini-interviuri. Spre exemplu, Accenture caută angajați pe poziții din domeniul financiar, resurse umane, IT, relații cu clienții (engleză, franceză și germană), Atexis, are peste 40 de posturi libere în inginerie, consultanță și automotive, în timp ce BMT Group caută personal în inginerie mecanică, economie și IT. Lidl recrutează pentru magazine, depozite și sediul central, iar Grupul Bosch caută colegi pentru cei peste 2.000 de angajaţi din cele patru locaţii din ţară.

Lear Corporation, companie producătoare de subansamble metalice pentru mașini și avioane, caută personal în domeniul tehnic, SCC Services recrutează asistenți relații clienți, cunoscători de franceză, responsabili de proces, dar are libere și poziții în IT. Webhelp caută manageri și consilieri pentru relația cu clienții, iar Xerox e în căutare de asistenți resurse umane, coordonatori, manageri și consultanți clienți care cunosc engleza, italiană, spaniola sau franceza.

Alte companii și organizații care recrutează: Amazon, Bellaria Hotel, DB Schenker, Delphi, Fire Credit, Schaeffler România, Star Transmission, VEO Worldwide Services. Mai participă și alte companii și organizații precum 1TedJob, AIESEC, ARCADIS, Arhipelago, Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, Auchan, Best Iași, Capgemini, Conex Distribution, Decathlon, Dr. Vesmas&Partner, Electroalfa, EnerEd IT Academy, EOS KSI România, GfK România, Gi Group, Iulius Management Center, KFC, KUKA, Lex Navigator, Lugera, McDonald’s, Ministerul Apărării Naţionale, OC Prod, Optima Solutions Services, ProCredit Bank, Romanel International Group, Grupul Open Mind, Teaching, TIMACO Recruting, Asociația Tineretul ONU din România, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Yves Rocher, ZF TRW.

Ce surprize ți se mai pregătesc la TdC
Cei care vin la Târgul de Cariere și dau like paginii de Facebook Târgul de Cariere sunt întâmpinați cu ceai sau cafea. În plus, ei pot intra în tombola care le poate aduce o bicicletă Pegas. Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să vină la Târgul de Cariere, să-și facă o poză cu bicicleta Pegas de la târg și să posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosing hashtagul #TdC&bike. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți. După Târgul de Cariere, la Iași urmează Târgul de Cariere în IT, în 12-13 octombrie, la Palas Mall.

O săptămână dedicată HR-ilor
Târgul de Cariere va fi urmat de Târgul de Cariere în IT și de HR Summit. Va fi o săptămână în care super-eroii companiilor naționale și internaționale de renume aduc noutățile din domeniu prin intermediul prezentărilor, studiilor de caz și al workshopurilor. În același timp, specialiștii HR au ocazia să interacționeze cu tineri interesați de carieră la Târgul de Cariere Iași (5-6 octombrie) și Târgul de Cariere în IT (12-13 octombrie), să realizeze interviuri pe loc și să ofere oportunități de promovare și de susținere a unor seminarii și workshopuri pentru candidații TdC.
Târgul de Cariere va avea în această toamnă 9 ediții în 7 orașe: Chișinău, Iași, Brașov, Cluj, Sibiu, Târgu-Mureș și Oradea. În total participă peste 250 de companii și sunt așteptați 25.000 de candidați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.