British Council Iași – BritTeen club de conversație în limba engleză pentru copii

Clubul BritTeen este un program de educație non-formală pentru copii ce urmărește să dezvolte abilitățile și pasiunile participanților prin workshop-uri tematice. Copiii beneficiază de oportunitatea de a acumula cunoștințe și abilități din domenii precum creativitatea, cultura generală sau dezvoltarea personală, precum și de a-și exersa și îmbunătăți competențele sociale și de conversație în limba engleză.

Modulul de primăvară se desfășoară în perioada 11 mai – 22 iunie 2016 și cuprinde 7 întâlnirimiercurea, având programul în funcție de nivelul de vârstă. Înscrierile sunt deschise până pe 10 mai.

Taxa de înscriere este 200 lei sau 180 lei la reînscriere sau pentru grupuri de minim 2 persoane, iar toți participanții vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

  • Clasele 0-II (5-8 ani): 15:00 – 16:00 Atelierul Casa mea este castelul meu

    Se spune că acasă este acolo unde iți este inima. Așa că puneți-vă papuceii de casă, luați o cană de ceai, faceți-vă comozi și destindeți-vă. Fiți gata să vă simțiți ca acasă, implicându-vă în activități calmante și distractive. British Council vă primește cu drag și vrea să vă facă să vă simțiți ca acasă. Lecțiile vor fi exact ce trebuie ca să vă relaxați după o zi stresantă la școală.

  • Clasele I-IV: 16:00 – 17:30 – Atelierul Învață engleza prin intermediul artei

    Vă gândeați vreodată că puteți învăța și exersa limba engleză doar colorand și desenând? Veniți alături de noi într-un cadru prietenos pentru a descoperi un mod distractiv de a învăța limba engleză. Dă frâu liber creativității și imaginației și exprimă-ți gândurile, sentimentele și emoțiile prin frumusețea culorilor, desenului și povestirilor ca pe urmă să le poți împărtăși cu restul lumii. Perfecționează-ți abilitățile de oratorie și vorbire liberă și dezvoltă-ți încrederea și stima de sine. Alătură-te aventurii noastre plină de râsete și emoții și dupa 7 săptămâni vei învăța să valorifici importanța și frumusețea învățării limbii engleze prin artă.

  • Clasele V-VIII:  18:00 – 19:30 – Atelierul Despre media

    Să ne întoarcem altfel înspre media, cu o privire limpede, critică. Ne vom uita și vom citi știri, învățând cum să extragem esențialul. Voi veți vorbi despre youtuberii voștri preferați și vom evalua împreună bloguri cunoscute. Vom încerca să învățăm cum să controlăm avalanșa de informații și în cele din urmă, cum să ne administrăm timpul zilnic.

Trainerii care conduc activitățile Clubului BritTeen sunt selectați conform standardelor profesionale ale British Council.

Mai multe detalii puteți găsi aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.