Top Women ediţia 2011

Careers International organizează în perioada 18-19 noiembrie 2011 la Bruxelles evenimentul „Top Women” destinat studentelor în ultimul an de studiu şi absolventelor de facultăţi cu profil tehnic şi economic. Acesta va reuni un număr de 15-20 de companii multinaţionale şi aproximativ 200 de candidate selectate în prealabil (detalii despre selecție pe pagina http://www.careersinternational.com/events/1-top-women.html).

Printre firmele participante la eveniment se numără Accenture, BP, Continental, DuPont, EDF, Ernst & Young, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Banca Europeană de Investiţiii, Procter&Gamble, Renault şi Valeo.

Pentru cele 200 de candidate selectate cazarea va fi gratuită. Ele vor avea ocazia de a participa la interviuri cu angajatori de talie internaţională, prezentări ale companiilor, workshop-uri şi activităţi de networking. Înscrierile se fac până în data de 10 octombrie 2011.

Pentru mai multe detalii despre eveniment şi condiţiile de înscriere accesaţi următorul link: http://www.careersinternational.com/events/1-top-women.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published.