Cursuri gratuite la Fundaţia Corona

Fundaţia Corona Iaşi a lansat un proiect care urmăreşte creşterea capacităţii de ocupare şi de integrare socio-profesională a şomerilor tineri din judeţul Iaşi, prin desfăşurarea de activităţi de informare, consiliere şi formare profesională.

Dacă ai între 16 şi 24 de ani, domiciliul stabil în judeţul Iaşi, ai terminat studiile şi nu ai un loc de muncă, Fundaţia Corona îţi oferă:

  • Consiliere vocaţională pentru carieră (inclusiv testare psiho-profesională) pentru ca să afli ce meserie ţi se potriveşte cel mai bine; la sfârşitul orelor de consiliere primeşti un premiu de 100 lei;
  • Cursuri de formare gratuite in domeniul care ti se potriveste cel mai bine şi un premiu de 250 lei;
  • Cursuri gratuite de educaţie antreprenorială, precum si alte multe cursuri pentru persoanele cu studii superioare (manager de proiect, consilier de orientare în carieră, inspector resurse umane, formator, mediator, etc) şi un premiu de 250 lei;
  • Pe langa intermedierea in gasirea unui loc de munca, primeşti un premiu de 100 lei atunci când te angajezi.

Toate cursurile sunt acreditate si vei primi la final o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale.

Pentru mai multe informaţii poţi consulta site-ul www.jobclubiasi.ro sau poţi contacta Fundaţia Corona Iaşi astfel:

Adresa: str. Sfântul Lazăr, nr. 27, etaj 2, cam. 207 (lângă magazinul Vega);

Telefon: 0232/267007;

Email: raluca_ferchiu@yahoo.com;

            bogdan_dumitrescu13@yahoo.com.

Un Comentariu la "Cursuri gratuite la Fundaţia Corona"

  1. jrgrifa   29/06/2012 at 1:58 am

    BUNA DIMINEATA. SUNT JURIST SI M-AR INTERESA FOARTE MULT CURSURILE DVS. DE FORMATOR SI MEDIATOR. DAR SUNT DIN BUCURESTI SI NU AM NICI UN VENIT DEOCAMDATA-MI-E FOARTE GREU IN ACST MOMENT. ORGANIZATI ACESTE CURSURI SI IN BUCURESTI? MULTUMESC FOARTE MULT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.