Rezultate la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice

Vedeţi rezultatele aici.

Fiecare specializare este pe un „sheet” diferit. Cand deschideti fisierul Excel, le gasiti in stanga jos, navigati de acolo sa gasiti specializarea care va intereaza.

Filosofie
Asistenţă socială: zi, buget- 9,28; zi, taxă – 8,21

Filosofie: zi buget – 7,80; zi, taxă – 6,39

Relaţii internaţionale şi studii europene, zi buget – 9,76; zi, taxă – 8,31

Sociologie, zi buget – 9,14; taxă – 6,80

Stiinţe ale comunicării, zi buget – 9,68; zi, taxă – 9,08

Studii culturale, zi buget – 7,57; zi, taxă – 6,74

Ştiinţe politice, zi buget – 9,31; zi, taxă – 6,53

Pentru că au fost foarte multe întrebări legate de algoritmul de repartizare, am contactat Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Politice, pentru a vă putea explica cum s-au realizat repartizările:

– are prioritate opţiunea, ceea ce înseamnă că mai întâi se verifică dacă este media suficient de mare pentru: Prima opţiune buget, prima opţiune taxă, prima opţiune ID
– în cazul în care nu aveţi medie pentru prima opţiune (indiferent de buget, taxă, ID), programul se uită la a doua opţiune – dar DOAR dacă au rămas locuril libere, după ce au fost repartizaţi acolo cei care au ales acea opţiune prima (ei au avut prioritate, chiar dacă aveau medii mai mici).
– paşii se repetă identic la fiecare opţiune

– în momentul în care se eliberează locuri de la opţiunea dorită, sunteţi luaţi în considerare pentru acele locuri, chiar dacă v-aţi înmatriculat deja la opţiunea la care aţi fost admişi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.