Curs de Legislația muncii dedicat studenților internaționali din cadrul UAIC

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” organizează un curs de Legislația Muncii dedicat studenților internaționali și din categoria români de pretutindeni.

Cursul are ca scop prezentarea codului muncii în România și Uniunea Europeană și urmărește sprijinirea succesului academic și profesional al studenților internaționali prin înțelegerea contextului juridic și social în care lucrează și trăiesc, precum și îmbunătățirea cunoștințelor studenților cu privire la drepturile și obligațiile lor legate de muncă în țara în care studiază și creșterea încrederii acestora în a-și căuta și găsi locuri de muncă în țara în care studiază.

Detalii ale cursului:

Data și ora derulării cursului: 31.10.2023, ora 10.00

Durată: 2 ore

Locație: Aula Mihai Eminescu, corp A

 

Ce veți învăța:

  • Legislația Muncii în România și Uniunea Europeană: Regulile și reglementările cheie pentru angajare și contractele de muncă în țară;
  • Drepturile și Obligațiile Dvs.: Vei învăța de ce drepturi beneficiați în calitate de angajat și ce obligații ai față de angajator;
  • Proceduri și documente: Vei descoperi procesul de obținere a permisului de muncă, înregistrare și alte documente esențiale;
  • Studii de caz: Îți vom oferi exemple practice pentru a te ajuta să înțelegeți cum să aplici cunoștințele dobândite în situații reale.

 

Beneficiile cursului:

  • Acces la informații actualizate și corecte despre legislația muncii din România.
  • Înțelegerea drepturilor și responsabilităților în calitate de angajat străin.
  • Posibilitatea de a te pregăti mai bine pentru piața muncii din România.

Pentru a te înscrie la curs completează formularul de mai jos:

https://forms.gle/Fa629SNeqkZJQ9t36

Nu lăsa cunoașterea insuficientă a legislației muncii să te împiedice să îți atingi obiectivele profesionale în România.

Înscrie-te acum la cursul de Legislația muncii  și pregătește-te pentru o carieră de succes!

 

Cursul este organizat în cadrul proiectului „Internaționalizare și dezvoltare academică la UAIC” – IDA UAIC, cod proiect CNFIS-FDI-2023-F-0606, finanțat de FONDUL DE DEZVOLTARE INSTITUŢIONALĂ – FDI 2023, Domeniul vizat: D2 Internaționalizarea învățământului superior din România.