Programul de Intership CNE Cernavodă 2022

Societatea Națională Nuclearelectrica, compania națională producătoare de energie electrică, termică și de combustibil nuclear, a lansat Programul de Intership CNE Cernavodă 2022, ca parte a brandului de angajator ‘Nucleu de Excelență’ și a strategiei de formare a unei noi generații de ingineri.

Programul oferă un număr de 27 de locuri pentru absolvenții de studii superioare de licență/master, masteranzi în curs, pe următoarele domenii/specializări: Inginerie electrică; Inginerie energetică; Ingineria sistemelor; Calculatoare și tehnologia informației; Inginerie electronică, Telecomunicații și tehnologii informaționale; Fizică/Fizică tehnologică/Inginerie fizică; Inginerie mecanică; Economie; Chimie/Inginerie chimică.

Programul de internship CNE Cernavodă are ca scop dezvoltarea oportunităților de carieră, identificarea, recrutarea și formarea unei noi generații de specialiști în industria nucleară ca parte a strategiei investiționale până la nivelul anului 2031.

Cele 27 de locuri din programul de internship sunt alocate astfel:

Departament/Compartiment Nr. locuri
Serviciul Sisteme Digitale si Echipamente I&C RT U1 1
Serviciul Radioprotectie si Securitatea Muncii RT U1 1
Departamentul Instalatie Detritiere 2
Serviciul Componente Electrice si I&C Active 1
Serviciul Analize de Securitate Nucleara 3
Serviciul Autorizari si Fiabilitate 3
Biroul Administrare Securizare IT 1
Biroul Dezvoltare Administrare Aplicatii IT 2
Biroul Receptie Produse 1
Serviciul Tehnic Radioprotectie 1
Serviciul Sisteme Electrice 1
Serviciul Suport Proiectare 1
Grup Cercetare Piata Produse 3
Grup Documentare Achizitie Produse 1
Serviciu Achizitii Produse 2
Serviciul Administrativ 1
Serviciul Turbogenerator, Sisteme Clasice si Suport 1
Serviciul Coordonare Programe de Investitii 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data limită de depunere a dosarelor de candidatură este 12.09.2022ora 16:00. Probele de evaluare constau în evaluarea dosarelor candidaților-probă eliminatorie care constă în analiza informațiilor cuprinse în CV-ul fiecărui candidat și Interviul profesional-probă la care vor participa doar candidații declarați admiși pentru interviu.

Programul de internship CNE Cernavoda 2022 incepe la data de 17.10.2022, are o durată de 4 luni, iar programul de lucru este de 40 ore/săptămână sau 20 ore/ săptămână pentru masteranzii în curs. Indemnizația lunară brută este de 3925 lei pentru un program de 40 ore/săptămână si 1913 lei pentru un program de 20 ore/ săptămână.

Pentru înscrierea în programul de internship CNE Cernavodă 2022, vă rugăm să accesați linkul: Loc de munca: Programul Internship/2022 – Nuclearelectrica, să apelați numărul de telefon 0241802161 sau să solicitați informații pe adresa de e-mail recrutare@nuclearelectrica.ro.