Proiectul „Start experienţă – START.EXE” începe înscrierea studenților

Ești student la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) și îți dorești să acumulezi experiență profesională care să te ajute la angajare? Te poți înscrie în proiectul „Start experienţă – START.EXE” și poți fi unul dintre cei 325 de studenți selectați pentru a participa la activități de training, consiliere, evenimente de carieră, stagii de practică în România și străinătate.

Condiții de eligibilitate pentru studenți:

  • să fie cetățeni români cu domiciliul stabil în România, din regiuni mai puţin dezvoltate (toate județele, mai puțin București și Ilfov);
  • să fie studenți înmatriculați în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași la studii de licență în anii II şi III (pentru specializările cu 3 ani) sau III și IV (pentru specializările cu 4 ani) și studenți la studii de master, anii I și II;
  • să fie studenți înmatriculați la una dintre următoarele facultăți din cadrul UAIC: Biologie, Chimie, Drept, Economie și Administrarea Afacerilor, Educație Fizica și Sport, Filosofie și Științe Social-Politice, Fizică, Geografie și Geologie, Informatică, Istorie, Matematică, Psihologie și Științe ale Educației.

Calendarul selecției:

  • 23 noiembrie – 6 decembrie 2020: Depunerea  dosarelor de candidatură
  • 07 decembrie  – 11 decembrie 2020: Selecția grupului țintă și comunicarea rezultatelor

Activitățile la care vei participa în cadrul proiectului:

Metodologia de selecție și documentele care alcătuiesc dosarul de candidatură urmează a fi publicate, îți recomandăm să urmărești site-ul 360.uaic.ro precum și pagina de facebook a UAIC.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta la adresa start.exe@uaic.ro sau la numărul de telefon 0232.201102 interior 2338 sau 2340, în intervalul orar 13:00 – 15:00.