„Talk with Conduent Romania” – serie de traininguri pentru studenții UAIC

Compania Conduent, cu sprijinul Biroului Alumni și inserție pe piața muncii din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, lansează Talk with Conduent Romania. Acesta este un proiect de învățare și dialog, adresat studenților și tinerilor profesioniști, care constă într-o serie de traininguri care se vor desfășura lunar în mediul online și vor aborda diferite teme utile pentru dezvoltarea personală și profesională a participanților.

În cadrul primei întâlniri – Talk with Conduent Romania about Public Speaking, participanții vor învăța mai multe despre cum să scape de emoții și cum să își structureze un discurs.

Vrei să îți îmbunătățești abilitățile de vorbit în fața unui public? Trebuie să prezinți un proiect în fața colegilor și ai emoții? Ai o idee și vrei să îți convingi șeful să o pună în practică? Chiar dacă multe lucruri s-au mutat în online, e la fel de important ca înainte să îți antrenezi abilitățile de vorbit în public.

Speakerii de la primul eveniment sunt:

Teodora Neamțu face parte din echipa de Quality & Training a Conduent din 2017 și e formator certificat ANC și trainer NLP. De curând a publicat și cartea „Release the Magical Presenter”, în care detaliază idei de la experți în domeniul NLP.

Violeta Gherman este specialist în marketing de peste 10 ani și din 2019 face parte din echipa de Marketing a Conduent Transportation, unde ajută echipe din Statele Unite, Franța și Marea Britanie să transmită cât mai clar mesajul lor. Din 2014 este și membru Toastmasters.

Specialiștii Conduent îți dau întâlnire pe 29 octombrie, ora 14:00, online, pentru a afla cum te poți pregăti mai bine pentru următoarea interacțiune cu un public.

Pentru a te înscrie, accesează următorul link: https://tinyurl.com/y6g8q4a2